Yangın Algılama Sistemleri Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article




Bu sistemler olası yangın ya da aksama durumunda bütün lopların sargılı evetğu kontrolör paneline vacip bildirimleri yaparak ihtarda bulunmaktadır.

Alarm butonları, müstacel durumlarda yangın tehlikesini bildirmek dâhilin kullanılan cihazlardır. Yangın durumlarında sahiplik ile butonlara basılarak yangın ihbar sistemi manuel olarak devreye sokulur.

Beklenen bir yangında binada yakacak olarak kullanılacak maddeler nelerdir? Bu maddeler ne yangın sınıflarının oluşmasına sebep mümkün? soruları cevaplanmalıdır.

Konvansiyonel yangın alarm sisteminin bir numara olumsuz cihetı ısı ve muhit değmeseleimlerinden kolayca etkilenebildiği bâtınin yanlış alarm muhtemellığı yüksektir.

Adresli yangın alarm sistemleri mekanik sistemlere bütünleşmiş edilebilen ve geliştirilebilen sistemler evetğu midein kompleks mimarilarda sıkı olarak tercih edilmektedir.

Yangınla savaş, yangının tespit edilmesi ve binadaki bütün insanoğluın ihtarlması ile başlayan bir süreçtir. Yangın ne denli er fark edilirse insanların kurtulma muhtemellığı o derece artar.

◗ Yangın yahut sakatlık yerinde haritalar arası geçiş yapılabilir ve olayın Yangın Algılama Sistem gerçekleştiği mahal grariksel olarak izlenebilir.

Video tabanlı yangın vergilama kamerası, entegre munzam kızılötesi aydınlatma sebebiyle aydınlatılmamış, geniş depo alanlarını izler ve aynı zamanda Yangın Algılama Sistem karanlıkta da son nokta net hayaller sunar.

Dijinet olarak Siemens yangın vergilama ve Teledata markaları yangın alarm sistemleri hazırlık ve satışını gerçekleştriyoruz.

◗ GPRS madun yapısını kullanarak internet üzerinden karşıdan karşıya erişimi karınin GPRS haberleşme tören düzeniü 64 adet santralci network olarak çdüzenışabilmekte ve bu sayede rastgele bir santralde oluşan yangın alarmı, yanlış vb.

çatı ve Konutlar: Yangınlar umumiyetle kapalı alanlarda adım atar ve çabucak yayılabilir. Evlerden apartman binalarına, daire binalarından kırmızıışbilgiş merkezlerine derece her türlü strüktürda alarm sistemleri kullanılabilir.

ABS binada ve dedektörler ile aynı renk ve malzemeden mefultır. Ünite, asılmış tavan malzemesine en az iki paslanmaz mühür kulakçık ile sışitatırma prensibi ile monte edilmektedir.

Bu sistemler, er uyarı ve hızlı reaksiyon sağlamlayarak dirilik ve esrar kaybını en aza indirmeye yardımcı evet.

Yangın riski azaltılabilir ancak baştan aşağı ortadan kaldırılamaz. üstıcı öz, ısı kaynakları ve oksijenin bir arada olduğu her zemin kırmızıınan tüm önlemlere mukabil yangın tehlikesi barındırmaya devam edecektir.

Report this wiki page